Ta med dina vänner: En 3 dagars tur med tält och guide (juni till augusti)

Paddling och friluftsliv med bra mat och guide

Från: 4,950 kr

Hej, du som är sugen på att bli guidad runt Skaftö i 3 dagar.
I den här rutan kommer det ligga tider och datum som är halvbokade, dvs att gruppen är mindre än 6 personer. De kan  du/ni glida in på också med kort varsel. Skicka en bokningsförfrågan (namn, antal, datum, tid) direkt till kontakt@balanspunkten.nu för deltagande.
Vi du/ni fråga om ett annat datum så fyll i som vanligt nedan.

Beskrivning

En härlig tur i Skaftös närområde

Erbjudandet gäller juni – augusti.

Vi startar 10.00 med kaffe och genomgång av turen och utrustningen. Väder och vind avgör turens längd, hänsyn tas också till deltagarnas erfarenheter. Du som bokar har paddlat en kajak förut och kan styra den. Turen är en naturnära kajaktur med fokus på upplevelsen att vara ute på kusten. Tips om paddelteknik ges under turen om vädret kräver, fokus före avfärd är det gemensamma friluftslivet samt packningstips.

Paddling till fina lägerplatser

Packningen av kajakerna görs på bryggan och därefter bjuds lunch på Krögens Fisk & Krog. Avfärd och paddling till en fin lägerplats där middag lagas på gasolkök. Egen tid och gemenskap på kvällen, vi eldar om platsen och vädret tillåter.

Andra dagen fortsätter med paddling varvat med god mat och vackra vyer. Kanske ett dopp i det blå… En ny lägerplats väljs för kvällen och vi sover gott efter en heldag på havet.

Sista dagen paddlar vi fram till lunch då vi åter anländer till kajakcentret i Grundsund. Magen fylls med lunch och kajakerna töms på utrustning. En genomgång av turen görs och vi avslutar senast 15.00. Tag med kläder efter väder, egen sovsäck, liggunderlag, saker till maten (tallrik mm). Packa allt vattentätt. Tält och gasolkök ingår, liksom maten och kajaken. Se utrustningslista nedan.

Övriga önskemål

Skicka ett mail med önskemål om specialkost. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Viss paddelvana samt friluftsvana krävs, vi står för säkerhet, lokalkännedom och god mat. Turen görs för två till sex personer. Fråga oss först om era önskade datum, vi kollar kalendern och återkommer.

Information

  • Prerequisites
  • Simkunskap
  • Viss friluftsvana
  • Viss paddelvana
  • Area
Du tittar på: Ta med dina vänner: En 3 dagars tur med tält och guide (juni till augusti) Från: 4,950 kr
Läs mer