Christina Ingemarsdotter, Friskvårdsterapeut

Jag är certifierad friskvårdsterapeut, utbildad bl.a. på GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och jobbar med både kroppsliga behandlingar och hälsocoaching. Inom kategorin kroppsbehandling kan du välja på en mängd tekniker. T.ex. Svensk Klassisk Massage, Bindvävsmassage, Triggerpunktsbehandling, Kroppsbalansering, Kinesologi, Zonterapi och Healing. Jag tar också emot arbets- och idrottsskador.

Priset är 800:- per timme, 500 :- för en halv timme oavsett behandlingsmetod, studenter 650:- / 400 :- Du kan betala med friskvårdskuponger/Epassi på både mottagningen och yogan. Vill du organisera en friskvårdsgrupp så kan jag hålla i yoga och avspänning. Det kommer att leda till ökad kroppsmedvetenhet, bättre hälsa och mer mental balans.

Behöver ni hjälp med friskvården på ert företag så kan vi skapa en form för detta tillsammans. Friskvård blir allt viktigare i arbetslivet. För att underlätta för dina medarbetare, en viss personalkategori eller för dig själv kan du höra av dig för ett kostnadsförslag. Det kan gälla både löpande behandlingar och gruppaktiviteter. Även enskilda med stressrelaterade problem mottages. Jag arbetar med Svensk klassisk massage, bindvävsmassage, rörlighetsträning, stretching, avspänning, yoga samt kinesologi. Både massagen och kinesologin är avdragsgilla som personalhälsa/friskvård. Ring 0707-33 22 40 för ett första samtal. Förutom detta driver jag Kajak i Grundsund. Kanske något för hela arbetsplatsen eller för en mindre arbetsgrupp?