Posted on

Från Grundsund till Strömstad, våren 2020

Vi tar sats , trotts alla avbokningar, och gör det vi längtar efter. Vi paddlar från Grundsund mot Strömstad under vecka 22! Har du tid i form av semester, permittering, pension… och kan paddla? Vill du hänga med oss på en något förkortad variant på vår klassiker Grundsund – Strömstad?

Vi paddlar, tältar, äter gott och njuter av naturen. Det är vår sedvanliga hyllning till Bohuslän och ett säkert tecken på att sommaren är i antågande. Med ett reducerat pris och en dag kortare paddeltur bär det av norrut måndagen den 25 maj. Strömstad blir slutdestinationen, vid lunchtid på fredagen, om vädret vill. Blir det en långsam tur med motstånd i vatten och vind så slutar vi paddla någon annanstans, där hämtning kan ske.

Kort varsel javisst, i dessa tider sker allt med kort varsel. I dagsläget är vi 3 personer så du och ev 1-2 till gör gruppen lagom stor. Vi paddlar oavsett om vi blir fler så se det som en möjlighet, följd av andra under sommaren. Nu eller snart det är frågan.

Det är åter igen dags att få krypa nära och omfamna den blommande naturen. Vi tror att den kommer svarar generöst på kramarna.

Se mer/Boka