Behandling, hel timme

Om du längtar efter att bli vän med kroppen - igen.

900 kr

Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma

Beskrivning

Svensk Klassisk Massage.
För dig som har problem med spända och ömmande muskler. Du kan få allt från specifik massage t.ex. hand- och fot- till helkroppsmassage. En omsorgsfull halvkroppsmassage är oftast lagom för en timmes behandling, helkropp tar lite längre tid.

Massage frigör ett ”må bra” hormon som ger en känsla av tillfredsställelse och välmående. Samtidigt ökar massagen blodgenomströmningen så att slaggprodukter och giftiga ämnen lämnar kroppen. Den anspänning som blir följden av stress och olämplig fysisk aktivitet släpper vid klassisk massage, musklerna blir varma och mjuka igen.

Bindvävsmassage.
En tysk och västerländsk teknik med alternativa resultat… Om du har dålig kontakt med armar och ben, om du känner domningar, tyngd, trötthet eller har problem med cirkulationen är bindvävsmassage en bra behandlingsmetod.

Bindvävsmassage innebär en massage utan olja eller kräm där målet är ökad innervering (nervkontakt) i smärtande, stela eller ömma kroppsdelar, ökad utrensning genom lymfsystem och blodsystem samt mer cirkulation i energibanorna. Trycket sker i huden till skillnad från tryck i musklerna inom den klassisk massagen.

Information

  • Area
Du tittar på: Behandling, hel timme 900 kr
Select options