24 timmars kajakuthyrning

En tälttur i skärgården

Från: 700 kr

Beskrivning

Vi har begränsat vår online bokningskvot för kajaker. Om det inte finns fler kajaker online, ring oss på +46 707 33 22 40.

Skaftö, ligger mitt i Bohuslän, söder om Lysekil.

Åt öster hittar vi skog och ett rikt fågelliv, där skyddade vatten erbjuder fantastisk paddling oavsett väder. Åt väster ligger Gåsöskärgården, ett mer kargt men otroligt vackert landskap.
Inlandsisen gjorde grundjobbet för mycket länge sedan och havet fortsätter oförtröttligt att försöka forma de kala klipporna. Tänk dig öppet hav, många öar och underbara paddlingsmöjligheter.

Hyr en kajak ett dygn, eller fler. Du är välkommen att hyra kajaken från kl 08.00 eller 18.00. Vill du vara ute längre så boka flera dygn och hör av er om när ni vill börja första dagen. Vill du göra en kortare dygnstur så meddela oss din ankomsttid.

Utanför sommaren

I september – oktober och i maj har vi öppet på helgerna mellan 09.00 och 18.00 för uthyrning. Vill du boka en vardagspaddling då så behöver vi få frågan i god tid för att lösa bemanningen. Mellan november och april sker all bokning med en förfrågan och en kostnad för torrdräkt och ev guide tillkommer.

Information

  • Prerequisites
  • Simkunskap
  • Viss paddelvana
  • Friluftsvara
  • Area
Du tittar på: 24 timmars kajakuthyrning Från: 700 kr
Läs mer