Paddla med oss till Göteborg

En 6-dagars paddling med guide från Grundsund till Göteborgs centrum

9,900 kr

Beskrivning

En 6-dagars paddling från Grundsund till Göteborgs centrum

Vi träffas i Grundsund hos Kajak i Grundsund, söndag morgon kl 10, och fikar tillsammans. Turen och utrustningen gås igenom och vi kollar upp dagens väder. Efter att vi delat gemenskapen och den kommande veckans tänkta innehåll görs vi ett pass med säkerhet och paddelteknik. Under eftermiddagen packar vi kajakerna och ger oss av, söderut, mot Göteborg.

Väder och vind avgör

Vädret ger oss förutsättningarna för hur dagsetapperna ser ut vilket gör tältplatserna svåra att beskriva i förväg. Första natten tillbringar vi någonstans väster om Orust, andra natten väster om Tjörn. Är det lugnt kan vi gå utomskärs vissa sträckor, är det blåsigt så kryper vi i skydd av öarna. Har vi lust och gott om tid gör vi kanske avstickare utifrån gruppens förmågor, eller ligger vi på rygg och filosoferar vidare om livet i stort oh smått.

Guidning på Marstrand

Dag tre gör vi ett stopp på Marstrand och får en guidad tur på ön med fästningen från 1600-talet och öns mustiga Bohuslänska historia. Efter strandhugget så finner vi vår lägerplats en liten bit söderut. Under kommande dag fortsätter vi ner utanför Hisingen, ner till Göteborgs norra skärgård. Där väljer vi så småningom ett nattläger.

Stanna i Göteborg?

Vill du stanna i staden så går det fint, vill du med tillbaka till Grundsund så finns det plats på kajaktransporten.

Skicka ett mail om det finns önskemål om specialkost. Tveka inte att höra av dig via mail eller telefon om du har  andra frågor.

Information

  • Datum
  • 240609-240614
  • Prerequisites
  • Simkunskap
  • Paddelvana
  • Friluftsvara
  • Area
Du tittar på: Paddla med oss till Göteborg 9,900 kr
Välj alternativ